virtuele tour

Over Goedkope-Verandazeilen.nl

Meer en meer woningen worden uitgerust met een overkapping of veranda. Daarnaast meer en meer tuinen voorzien van een prieel, kapschuur, carport of garage met afdak om te recreëren.

Om deze overkappingen (semi) permanent dicht te zetten tegen kou, wind en regen restte tot voor kort niet heel veel anders dan naar een zeilmakerij te gaan. Laagdrempelige oplossingen waren er niet.

Tenminste niet zonder concessie te doen aan kwaliteit.

veranda met een verandazeil       veranda met verandazeilen

De gebruiker wil immers wel dat transparant PVC ook echt transparant is en blijft. Dat pvc minimaal vuil wordt, nagenoeg niet schimmelt en dat bewapening sterk genoeg is om uitscheuren tegen te gaan.

De raamzeilen, of verandazeilen dienen geschikt te zijn om permanent blootgesteld te worden aan de elementen. Dat vraagt daarnaast veel van materialen als ritsen, ringen en bandjes. Zeilmakerijen verkiezen deze hoogwaardige materialen om geen afbreuk te doen aan hun reputatie. De niet onaanzienlijke arbeidslooncomponent maakt een maatwerk verandazeil echter al snel flink prijzig. Maar deze tijd is over.

Er is “a new kid in town!

goedkope-verandazeilen.nl

Goedkope verandazeilen.nl legt de lat zelfs nog iets hoger. Door alles hoogfrequent te lassen en niet te stikken. Hierdoor heb je zo min mogelijk stiksels die kunnen verweren of schimmelen. Daarnaast maximale bescherming tegen UV bieden. De UV-filters zorgen ervoor dat weekmakers de materialen soepel houden. En transparant als het de ramen aangaat. Ramen zijn getest tot -40 graden C.

De speciaal voor ons ontwikkelde producten zijn uniek en worden in grote series tegelijk in Europa geproduceerd. Het op maat maken van de zeilen kan de “consument” zelf. Duur maatwerk door een zeilmakerij is daarmee overbodig. Dat scheelt al snel 60%.

Levertijd hebben we niet. De verandazeilen zijn voorraadprodukten.  

Vandaag besteld, volgende werkdag in huis.

ingang goedkope-verandazeilen

 

Eenvoudige bevestiging van een verandazeil!

Nu is elke overkapping anders en heeft ieder zo zijn eigen wensen m.b.t. bevestiging.

Wij bieden een range aan bevestigingsmaterialen aan, waarmee de raamzeilen eenvoudig kunnen worden bevestigd, maar ook weer eenvoudig verwijderd kunnen worden. 

De zeilen zijn echter ook te zien en te voelen en eventueel direct mee te nemen.

Naast onze showrooms waar u terecht kunt, wordt ons netwerk aan distributeurs steeds groter.

Tot ziens bij goedkope-verandazeilen.nl

Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 39095863
Sluit